Ντέμης Νικολαίδης: «Έπαιξε πολλά ματς ο ΠΑΟΚ, στον πάγκο έβλεπες μόνο βασικούς»

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Την άποψη του για το κυριακάτικο ντέρμπι Δικεφάλων κατέθεσε μέσα από την εκπομπή του με τον Γιάννη Πάγκο στη Novasports ο Ντέμης Νικολαίδης. Ο βετεράνος διεθνής επιθετικός εκτίμησε πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να κερδίσει αλλά επεσήμανε το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων μηνών για τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικολαίδης είπε χαρακτηριστικά: «Έβλεπες στον πάγκο του ΠΑΟΚ μόνο βασικούς. Όποιον και να έβαζε ο Λουτσέσκου, μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι κάτι που δεν είχε ο Οφρυδόπουλος».

Ο Ντέμης Νικολαίδης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για την 3η θέση: «Βάσει απόδοσης θα πόνταρα στον Παναθηναϊκό για την τρίτη θέση. Τον έπνιξε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν εντυπωσιακός και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προβλημάτισε πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στο πλάνο και τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς ακόμη και στις ήττες και τώρα του βγαίνει».

Όσο για τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί του ΠΑΣ, σχολίασε: «Δεν ήταν σε επίπεδο θεάματος ο καλύτερος. Όταν παίρνεις τόσο εύκολα το πρωτάθλημα, μπορείς να ρίξεις τις μηχανές, γίνεται καμιά φορά αυτό. Έχεις υποχρέωση, όταν έρχεται ο άλλος στο γήπεδο, πρέπει να παίζεις. Είναι ευχαριστημένος ο Μαρτίνς; Δε νομίζω. Δεν ξέρω τι φταίει εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.