Ντέμης: «Αυτό είναι το αξιοπερίεργο που μου αρέσει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

O Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή «Monday FC» σχολίασε όσα έγιναν στην 8η αγωνιστική της Super League 1 - Τι είπε για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα, όσο υπάρχουν πλέι οφ όλα μπορούν να συμβούν. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που «βγάζει μάτια» και οι άλλες όχι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχε το γκολ, στη συνέχεια ανέβηκε ο Ολυμπιακός και κατάφερε να ισοφαρίσει. Αυτό που είδα είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μέχρι το 70′ καλύτερος, στη συνέχεια πίεσε ο Ολυμπιακός.» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάτι αξιοπερίεργο που κάνει ο ΠΑΟΚ τι είναι; Καταρχάς βάζει νεαρούς παίκτες μέσα, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και μου αρέσει. Συνήθως τους νεαρούς παίκτες οι προπονητές πιο εύκολα τους βάζουν μπροστά. Πίσω συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερη εμπειρία, διότι το λάθος πίσω κοστίζει περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να έχει τερματοφύλακα ετών 22, τον Τσαούση αριστερά που είναι 22 χρονών, δεξιά τον Λύρατζη που είναι επίσης 22, τον Κουλιεράκη αριστερό στόπερ που δεν έχει κλείσει τα 19. Πιο μπροστά τον Ντάντας που είναι επίσης 22. Οι πέντε από τους έντεκα παίκτες ήταν από 22 χρονών και κάτω.» τόνισε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.