Ντελίριο ενθουσιασμού και sold out προ των πυλών 

Metrosport Team10 Απριλίου 2022

Ξεσηκωμός. Αυτή η λέξη ταιριάζει “γάντι” και περιγράφει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Μαρσέϊγ στην Τούμπα, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (στις 22:00). Θεωρείται δεδομένο, πως δεν πρόκειται να μείνει, ούτε ένα εισιτήριο απούλητο.

Το sold out είναι προ των πυλών, καθώς από την Τρίτη στις 12.00, που θα τεθούν διαδικτυακά τα εισιτήρια προς πώληση, μέσα σε λίγες ώρες, αναμένεται να εξαντληθούν. Είναι τόσο μεγάλη η δίψα του κόσμου για την ενίσχυση της ομάδας, που θα φανεί, για μία ακόμη φορά στην πράξη. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν κανονικά στο γήπεδο, χωρίς να πληρώσουν έξτρα εισιτήριο.

Επίσης στη θύρα 8, προς το παρόν, δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μόνο όταν με τον πλέον επίσημο τρόπο, η UEFA ανακοινώσει ότι δεν θα επιτραπεί η παρουσία οπαδών της Μαρσέϊγ στην Τούμπα, μόνο τότε, θα διατεθούν τα 3.300 εισιτήρια της θύρας 8 στους φίλους του ΠΑΟΚ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.