Ντε Μάιο: «Σαν αδέλφια με τον Ελ Καντουρί, αξίζει πολλά με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σεμπαστιέν Ντι Μάιο.

Ο Γαλλοϊταλός κεντρικός αμυντικός της Ουντινέζε μίλησε για τη φιλία που τον συνδέει με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον οποίο παρακολουθεί στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπαστιέν Ντι Μάιο: 

Για το πώς ξεκίνησε η φιλική σχέση με τον Ομάρ Ελ Καντουρί: «Η φιλία μου με τον Ομάρ άρχισε το 2008 όταν ήρθε στην Ιταλία. Από τότε γίναμε σαν αδέλφια και μιλάμε τακτικά. Ο ένας δίνει συμβουλές στον άλλον για το ποδόσφαιρο».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ συχνά τον Ομάρ. Με είχε καλέσει στη φιέστα του νταμπλ αλλά είχα κι εγώ παιχνίδι. Έχουμε τον ίδιο ατζέντη. Ο Ομάρ αξίζει πάρα πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Για το ότι σκοράρει ο Ελ Καντουρί και τι του λέει για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ο Ομάρ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι πάντα άνετος μπροστά στα δίxτυα. Βάζει γκολ όταν του δίνεται η ευκαιρία και εύχομαι με τον ΠΑΟΚ να βάλει περισσότερα γκολ. Περνάει πάρα πολύ καλά η οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη, μου έχει πει πολύ καλά λόγια για την πόλη, το γήπεδο και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Για το αν του είπε ο Ελ Καντουρί να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν μιλάμε για τη μεταγραφή του ή τη δικιά μου. Περισσότερο μιλάμε για το άθλημα, τις οικογενειές μας και για το πως περνάμε».

Για τις θέσεις που μπορεί να παίξει ο Ελ Καντουρί και το δυνατό του σημείο: «Για μένα ο Ομάρ μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις, το 8 και το 10. Με την τεχνική του και την εξυπνάδα του στο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν είναι θέμα να παίζει σαν 8 ή 10. Παίζει άνετα και στις δύο θέσεις».

Για το πώς είναι ο ίδιος στην Ουντινέζε και ποιος πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Για μένα στην Ουντινέζε, νιώθω πολύ καλά. Υπάρχει μια καλή ομάδα, μου μένει ένας χρόνος και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δουλεύω για να καταφέρω την ανανέωση της παραμονής μου. Θα είναι σούπερ αν το καταφέρω.

Αυτή τη χρονιά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι χωρίς να ξεχάσουμε την Ατάλαντα και τη Σασουόλο που κάνουν καλή πορεία. Ελπίζω να πάει έτσι μέχρι το τέλος και να έχει καλή πορεία η Ουντινέζε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.