Ντε Λιχτ: Θέλει να φύγει από την Γιουβέντους, ενδιαφέρον από Αγγλία

Metrosport Team24 Ιουνίου 2022

Η διαφωνία του Ντε Λιχτ με την Γιουβέντους στις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, έκανε τον Ολλανδό να εκφράσει την επιθμία του να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ διαφώνησε κάθετα με την ρήτρα που ήθελαν να βάλουν στο συμβόλαιο οι Ιταλοί, με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη. Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως, η ρήτρα αποδέσμευσης που έβαλε η Γιουβέντους ανερχόταν κοντά στα 115 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ντε Λιχτ να επιθυμεί το ποσό να είναι αρκετά χαμηλότερο, τα 80 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή δαπάνησε η «Γηραιά κυρία» για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ. Αυτό επιβεβαιώνει πως ο παίκτης ούτως ή άλλως, δεν «καίγεται» να μείνει στην Ιταλία, και θέλει να έχει την πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που κάποιο άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ενδιαφερθεί να το αποκτήσει.

Διαφωνία υπήρξε και στο κομμάτι των αποδοχών. Ο Ντε Λιχτ αυτήν την στιγμή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, με τον Ολλανδό να βάζει στην τσέπη 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το ποσό να ανεβαίνει στα 11.5 εκατομμύρια αν συμπεριληφθούν και τα μπόνους. Ωστόσο αυτό για τον ίδιο δεν είναι αρκετό, καθώς ζήτησε αύξηση, με τον ιταλικό σύλλογο όμως να την αρνείται. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Οι «μνηστήρες» που παρακολουθούν τις εξελίξεις

Καθόλου αδιάφορα δεν είναι τα νέα για τον Ερικ Τεν Χαγκ και την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη πριν ακόμα υπογράψει στην Γιουβέντους, και μη έχοντας ακόμα υπογράψει κάποιον παίκτη για το κέντρο της άμυνας τους, που δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση, δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση στα κοντά. Άλλωστε είναι γνωστός ο αμοιβαίος σεβασμός του Τεν Χαγκ με τον πρώην παίκτη του στον Άγιαξ, με τους δυό τους να έχουν εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αλληλοεκτίμιση που έχουν.

Η Τσέλσι είναι επίσης ένας πιθανός προορισμός για τον Ντε Λιχτ. Οι Λονδρέζοι έχουν χάσει τον Ρούντιγκερ(Ρεαλ Μαδρίτης) και τον Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα) και έχοντας δύο θέσεις κενές στο κέντρο της άμυνας, τα ρεπορτάζ τους συνδέοουν  με τον 22χρονο διεθνή αμυντικό .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.