Νταρίντα: «Συναρπαστικό κεφάλαιο ο Αρης, στόχος ένας τίτλος»

Γιώργος Στράντζαλης28 Δεκεμβρίου 2022

Τη δεύτερη εβδομάδα παρουσίας του στον Αρη διανύει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, συμμετέχοντας στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων έτσι ώστε να είναι έτοιμος μόλις αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Ήτοι, από την 1η Ιανουαρίου όποτε και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του με τους κιτρινόμαυρους για τα επόμενα 2,5 χρόνια. 

Ο Τσέχος χαφ βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής στα νέα δεδομένα και μετρά αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του Αρη, κάτι που θα συμβεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 4 Ιανουαρίου. Ο Νταρίντα την τελευταία 10ετία έβγαζε το ψωμί του στην Bundesliga, πρώτα με την Φράιμπουργκ και στη συνέχεια για 7,5 χρόνια τη Χέρτα Βερολίνου. 

Στον Αρη ανοίγει νέο κεφάλαιο και όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε στη γερμανική εφημερίδα «Bild»… «ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι συναρπαστικό κεφάλαιο ο Αρης». Ο Τσέχος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Χέρτα. «Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του», είπε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέτος είχε χάσει τη θέση του στη Χέρτα και είχε μόλις πέντε συμμετοχές. 

Ο συντάκτης του κειμένου στη «Bild» αποκαλύπτει μάλιστα ότι ενδιαφέρον για τον Νταρίντα έδειξαν οι Colorado Rapids και Houston Dynamo από το MLS, η Μπασάκσεχιρ από την Τουρκία και οι τσέχικες Βικτόρια Πλζέν και Σπάρτα Πράγας. Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Αρη. «Ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό για να ζήσω μια νέα κουλτούρα», εξήγησε ο Νταρίντα. «Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Τσέχος και κατέληξε αναφερόμενος στην Χέρτα και τους οπαδούς της… «θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου, όπως και το Βερολίνο, φυσικά. Εκεί γεννήθηκε και ο γιος μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.