Νταρίντα: «Εχω ξανά εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Γιώργος Στράντζαλης29 Μαρτίου 2023

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Αρη και παραδέχτηκε ότι… “ξαφνικά έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο, όπως ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Το απολαμβάνω πραγματικά”, είπε στην ιστοσελίδα “indes.cz”.


Ο ρόλος του Νταρίντα στην ομάδα, από τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Αρη, έχει αναδειχθεί σε καταλυτικός καθώς ο Τσέχος μέσος είναι από τους πιο επιδραστικούς στο παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων, τόσο ανασταλτικά όσο (κυρίως) δημιουργικά, έχοντας συμμετοχή στα πέντε από τα 11 τελευταία τέρματα. 

Και η αναφορά γίνεται σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε στον Αρη πριν από 2,5 μήνες, μπήκε άμεσα μπήκε στην ομάδα και με την παρουσία του επιβεβαίωσε τα ηγετικά χαρακτηριστικά που και την ποδοσφαιρική προσωπικά που διαθέτει.  

Στο κείμενο της τσεχικης ιστοσελίδες έγινε αναφορά, από τον συντάκτη, στα αδιάκοπα τρεξίματα του Νταρίντα… “Οι αριθμοί των χιλιομέτρων, που του παρουσιάζει ο υπολογιστής μετά από κάθε παιχνίδι, σταματούν στα δεκατρία. Επιτέλους λοιπόν όπως όλοι τον έχουν συνηθίσει”. Ο Νταρίντα αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αποσυρθεί – ως αρχηγός -από την Εθνική της Τσεχίας και αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του στον Αρη, σε πρόσφατο γεύμα της ομάδας… “εκεί με ρωτούσαν όλοι, γιατί δεν επιστρέφεις;”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.