Νταρακλίτσας: «Για να είσαι προπονητής στην Ελλάδα πρέπει να κάνεις... υπόκλιση»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Νταρακλίτσας.

Ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού και του Άρη και νυν προπονητής, μίλησε αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, την εικόνα που έχει για τον φετινό Άρη αλλά και τα όσα έχει δείξει ο Ιωνικός εντός των τεσσάρων γραμμών. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και για την άγνωστη ιστορία που αφορά την αλλαγή του επιθέτου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την αλλαγή στο όνομα του και για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Στον Άρη ξεκίνησα ως Νταρακλήτσας, στη συνέχεια στον Ιωνικό έγινε Νταρακλήτσης. Έγινε λάθος στην ταυτότητα μου και ενώ το σωστό είναι Νταρακλίτσας το έγραψαν Νταρακλίτσης και οι γονείς μου είναι Νταρακλίτσας. Ήμουν σε μία ομάδα στην Καρδίτσα στη Γ Εθνική και μας είπαν ότι είναι μεγαλοεπενδυτές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Όταν ακούς μεγάλος επιχειρηματίας στη Γ Εθνική, πρέπει να μαζέψεις όλες τις ντομάτες από το χωριό και να τις πετάμε όλες μαζί. Στην Ελλάδα για να κάνεις τον προπονητή, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι θα κάνεις… υπόκλιση. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω, για να πας γάλα στο σπίτι πρέπει να κάνεις τη Φιλιππινέζα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δεν είναι τυχαίο πως στην πρώτη κατηγορία κάνουν κύκλο, τι έγινε; Σταμάτησε το εργοστάσιο;»

Για τους μάνατζερ: «Υπάρχουν ατζέντηδες που δεν τους ξέρει η μάνα τους, παίρνεις τη μάνα τους και της λες, ‘’ ξέρεις ότι ο γιος σου είναι ατζέντης;’’. Είμαι απογοητευμένος, το ποδόσφαιρο εμείς το χαρήκαμε, δεν είναι όπως τώρα. Παίζαμε με ποδοσφαιριστές που είχαμε πρότυπα και βλέπαμε να παίζουμε μαζί στο γήπεδο».

Για τον φετινό Άρη, ανέφερε: «Ο Άρης έχει τραβήξει έναν άλλον δρόμο. Αρχίζει και γίνεται ομάδα με προσωπικότητα και δυναμική και έτσι έπρεπε να είναι. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τον Ηρακλή. Για τον Άρη δεν γίνεται να μην έχει όμως έλληνες παίκτες, έχει καλά μπακ καλά στόπερ. Κάποια στιγμή το βαρέλι μπουκώνει, δεν γίνεται να βάζει συνέχεια χρήματα. Δεν με τρελαίνει κάποιος παίκτης, μου αρέσει ο Γκάμα και ο Μαντσίνι. Ο Καμαρά μου φαίνεται πολύ μέτριος. Σκοράρει; Βγάζει ασίστ; Δημιουργεί χώρους; Με τόσα χρήματα πρέπει να βρεις άλλα πράγματα».

Για τον Ιωνικό: «Ο Ιωνικός που φτιάχτηκε από το 0, βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του και πάντα έβαζε δύσκολα στον Άρη. Θα περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι γιατί ο Άρης δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.