Ντάντας: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, γιατί πανηγύρισα και στο γκολ του Τάισον»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό ήταν ο Τιάγκο Ντάντας. Ο βραχύσωμος Πορτογάλος μίλησε στη NOVA και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη και του Γιάννη Πάγκου και είπε πολλά. Για τα γκολ που βάζει τελευταία, αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τιάγκο Ντάντας:

Για το ότι από την αρχή έδειχνε ότι του αρέσει περισσότερο να βγάζει πάσες, αλλά πλέον έρχεται πιο κοντά στην περιοχή και σκοράρει: «Όλοι, οι δικοί μου άνθρωποι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μου λένε να σκοράρω περισσότερο, να είμαι πιο κοντά στην περιοχή και προσπαθώ να βελτιώνομαι σε αυτό. Στο πρώτο γκολ προσπάθησα να ακολουθήσω τον Νάρεϊ που έκανε μία καταπληκτική κούρσα και στο δεύτερο ήμουν κοντά στην περιοχή πήρα την μπάλα από το διώξιμο και χωρίς να σκεφτώ σούταρα».

Για το αν έχει καλό πόδι, μιας και σκόραρε και με το δεξί και με το αριστερό: «Είμαι δεξιοπόδαρος, αλλά σήμερα έτυχε να σκοράρω και με τα δύο πόδια, και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για την θέση που του αρέσει περισσότερο, ως αμυντικό χαφ ή οκτάρι: «Δεν έχω προτίμηση, προσπαθούμε όλοι να τηρούμε το πλάνο του προπονητή. Μερικές φορές κινούμαστε περισσότερο και καλύτερα, άλλες φορές αλλάζουμε θέσεις να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο, προσπαθώ να παίζω καλά, να κάνω ασίστ και γκολ, να παίζω καλή άμυνα».

Γιατί δυσκολεύτηκε να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό: «Ήταν περίεργο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ καλά σκοράραμε και μετά ήρθε το πέναλτι που για μένα δεν είναι, αλλά ο διαιτητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Υποφέραμε λίγο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο γρήγορα, να την φέρουμε στην περιοχή, να κάνουμε σέντρες, πετύχαμε όμως γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ελέγξαμε καλύτερα την αναμέτρηση, δεν κάναμε το τέλειο ματς, αλλά κρατάμε τη νίκη για την συνέχεια».

Για το ότι παθιάστηκε και σε γκολ συμπαικτών όπως του Τάισον και αν έχει σκεφτεί το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Για το πάθος, αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό σημαίνει αυτό το κλαμπ, δεν μπορείς να παίξεις χωρίς πάθος. Ακούμε τους οπαδούς, οπότε δεν γίνεται να μην μπαίνουμε χωρίς πάθος. Εχουμε καλή σχέση με τον Τάισον, παρότι είναι πολύ φρέσκος εδώ, πριν λίγες μέρες σκόραρε αυτός, τώρα σκόραρα εγώ. Όσο για το μέλλον μου, νιώθω άνετα εδώ, μου αρέσει η πόλη, οι οπαδοί με αγκάλιασαν, νιώθω ωραία, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, απολαμβάνω την παραμονή μου στην πόλη και την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.