Ντάνιελ, ο επαναπατρισμός μπορεί να περιμένει

Μάνος Χατζάκης09 Ιουνίου 2020

Ο Ντάνιελ Λάρσον βρίσκεται στη λίστα των -υπό επέκταση- συμβολαίων, μαζί με τους Μπρούνο Γκάμα και Μιχάι Κόρχουτ και άλλους.

Ο Σουηδός μέσος έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους διοικούντες και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας -πιθανώς- να σημειωθούν ευχάριστες εξελίξεις. Αλλωστε, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, οι επαφές (και) με τον Λάρσον έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και είναι θέμα χρόνου να τελειώσει -έτσι ή αλλιώς- η υπόθεση της παραμονής του.

Το σκηνικό, πάντως, γύρω από το μέλλον του Σκανδιναβού άλλαξε άρδην το τελευταίο εξάμηνο. Κι αυτό γιατί, στα τέλη του περασμένου χρόνου (διάστημα που δεν περνούσε και τις καλύτερες μέρες του, καθώς βρισκόταν εκτός αρχικού σχήματος), σκεφτόταν να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στην πατρίδα του, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μάλιστα, λεγόταν ότι δεν απέκλεισε το σενάριο να ενταχθεί σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας με λιγότερη πίεση και απαιτήσεις.

Εκείνη την περίοδο, ο Λάρσον ήταν... αγνώριστος, από αγωνιστικής άποψης, μη θυμίζοντας σε τίποτα τον παίκτη, που είχε μάθει το ελληνικό κοινό την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να παίρνει πιο πολύ χρόνο συμμετοχής, βελτιώνοντας αισθητά τα στάνταρ στην απόδοσή του και αποτελώντας τη γνωστή πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, είχε παραδεχθεί ότι ευθυνόταν και ο ίδιος και πως σωστά δεν έπαιζε αρκετά.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής εξετάζει σοβαρά τις πιθανότητες να μείνει στον Αρη και την επόμενη σεζόν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν τη θετική του απάντηση για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.