Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2023

Σοκάρει η κατάθεση του θύματος στην υπόθεση Άλβες, με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση να περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στη φυλακή από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς κλήθηκε να καταθέσει για όσα έγιναν την 30η Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης, έπεσε σε αντιφάσεις και κρίθηκε ότι θα πρέπει να κρατηθεί καθώς ήταν ύποπτος φυγής.

Καθώς περνούν οι μέρες, βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες πως αφορούν το περιστατικό με μια 23χρονη να τον καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση. 

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας και τον εφιάλτη που έζησε στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου.

«Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα» είπε η κοπέλα.

«Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου έλεγε συνέχεια να του πω ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα» συμπλήρωσε η γυναίκα λέγοντας ότι η ίδια επέμενε να λέει στον Άλβες ότι δεν θέλει να συνεχίσει και να την αφήσει να φύγει.

Ο ποδοσφαιριστής εξοργισμένος φέρεται να χτύπησε την 23χρονη για να σταματήσει να αντιστέκεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.