Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η κατάθεση της 23χρονης

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2023

Περισσότερες λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάθεση που έδωσε η 23χρονη που προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση με τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί να καταθέσει ξανά.

Μετά τα αποσπασματικά κομμάτια που υπήρχαν σε πλάγιο λόγο τις προηγούμενες ημέρες πλέον στα ισπανικά ΜΜΕ υπάρχει ένα μέρος των όσων είπε η νεαρή κοπέλα στις Αρχές, τα οποία προκαλούν σοκ.

"Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα.

Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π@@@@@α του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα", αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Ζητάει κατάθεση ξανά ο Ντάνι Άλβες 

Την ίδια ώρα ο Ντάνι Άλβες θέλει να καταθέσει ξανά ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και παραθέσει την δικιά του εκδοχή. 

Βέβαια, κάπου εδώ  πρέπει επισημανθεί πως ο Βραζιλιάνος στην πρώτη του κατάθεση έπεσε σε αντιφάσεις αφού έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές των πραγμάτων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.