Ντάνι Άλβες: Κατέβαλε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος

Metrosport Team25 Μαρτίου 2024

Ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος σήμερα Δευτέρα (25/3) καθώς κατέβαλε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ που αποφάσισε δικαστήριο της Βαρκελώνης που έκανε δεκτό το (τέταρτο) αίτημα του για αποφυλάκιση.

Το μεσημέρι η δικηγόρος του, Ινές Γκουραδιόλα, κατέθεσε το ποσό της εγγύησης και στις 17:20 ώρα Ελλάδος ο Βραζιλιάνος πέρασε το κατώφλι της εξόδου της φυλακής εν μέσω αποδοκιμασιών από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και μέλη γυναικείων οργανώσεων.

Οι πρώτοι ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο ενός μάγειρα και τις συνθήκες εργασίας τους και οι δεύτεροι για να αποδοκιμάσουν τον Βραζιλιάνο φωνάζοντας: «Είμαστε όλοι Νούρια» (το φανταστικό όνομα που έχει δοθεί στο θύμα).

Ο Άλβες για να αποφυλακιστεί παρέδωσε τα δύο διαβατήρια του (ισπανικό και βραζιλιάνικο) και του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την Ισπανία, του απαγορεύεται να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση 1000 μέτρων, ενώ κάθε Παρασκευή πρέπει να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το χρονικό

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου 2023 μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι τη βίασε στις τουαλέτες ενός κλαμπ της Βαρκελώνης, και έκτοτε ήταν κρατούμενος στις φυλακές Μπριανς 2 της Βαρκελώνης, όπου είδε τρεις φορές το αίτημα του για να αποφυλακιστεί να απορρίπτεται (γιατί θεωρούνταν ύποπτος φυγής και η Ισπανία δεν έχει υπογράψει συνθήκη έκδοσης με τη Βραζιλία) και παράλληλα το δικαστήριο που έγινε ενδιάμεσα να τον κρίνει ένοχο για την κατηγορία του βιασμού επιβάλλοντας κάθειρξη 4.5 ετών.

Τελικά την περασμένη Τετάρτη (20/3) αφού η πλευρά του ποδοσφαιριστή κατέθεσε έφεση για να εξαφανιστεί η ποινή και η πλευρά του θύματος με την εισαγγελία έφεση για να αυξηθεί στα 9 χρόνια, το δικαστήριο γνωρίζοντας πως η απόφαση μπορεί να βγει και μετά από ένα χρόνο αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του για αποφυλάκιση.

Από εκείνη τη στιγμή είχαμε ένα θρίλερ με την οικογένεια του Νεϊμάρ όχι απλά να διαψεύδει ότι θα πληρώσει την εγγύηση, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι μετά την καταδίκη του δεν έχει καμία σχέση μαζί του και τον Άλβες να περνά ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στο κελί του αφού δεν μπόρεσε να μαζέψει τα χρήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.