Ντάνι Άλβες: Η γυναίκα του διέγραψε όλες τους τις φωτογραφίες από τα Social Media

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Η γυναίκα του Ντάνι Άλβες μετά την περιπέτεια που περνάει ο Βραζιλιάνος αμυντικός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους από τα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας πως δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για τα όσα έλαβαν χώρα με μία 23χρονη κοπέλα το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου στο μπάνιο του νυχτερινού κέντρου Sutton.

Η νεαρή κοπέλα στην κατάθεση της αναφέρει χαρακτηριστικά, «Του είπα ότι ήθελα να φύγω και μου είπε ότι δεν μπορούσα να φύγω. Με έπιασε από το λαιμό, δεν ξέρω αν και από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω, πόνεσα. Με ανάγκασε να του κάνω στ@@@@@@@ έρωτα. Αντιστάθηκα, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα. Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν, όχι γιατί με έσφιγγε, αλλά εξαιτίας της αγωνίας που ένιωθα. Μετά απομακρύνθηκε και άρχισε να ντύνεται, οπότε σηκώθηκα κι εγώ και γύρισα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μου είπε, “δεν θα φύγεις από εδώ, θα φύγω πρώτος"».

Μετά από όλα αυτά, η σύζυγος του, Τζοάνα Σανθ, που μέχρι πρότινος τον στήριζε, άλλαξε στάση και διέγραψε τις αναρτήσεις τους από τα κοινωνικά δίκτυα και πλέον φαίνεται πως δεν στηρίζει τον διεθνή αμυντικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.