Ντάνι Άλβες: Δηλώνει αθώος για τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

Σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που φέρεται να έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, ο Ντάνι Άλβες αμφισβήτησε το περιστατικό. Ο Βραζιλιάνος προχώρησε για πρώτη φορά σε δήλωση σχετικά με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης δηλώνοντας αθώος. Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια γυναίκα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο για σεξουαλική επίθεση που έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με το φερόμενο θύμα, ο 39χρονος προχώρησε σε άσεμνη πράξη προς το πρόσωπο της, τοποθετώντας το χέρι του μέσα από το εσώρουχο της χωρίς την συναίνεση της ίδιας. Η νεαρή ειδοποίησε την παρέα της που βρίσκονταν στο μαγαζί και απευθύνθηκαν  στο προσωπικό ασφαλείας του χώρου.

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα», ανέφερε ο Ντάνι Άλβες αυτή την Πέμπτη, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3. «Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος, με άλλους ανθρώπους, και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», συνέχισε. «Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία . Όχι, δεν έκανα αυτό που είπε».

 Από την πλευρά της, η σύντροφος του Ντάνι Άλβες απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram. Με την καταλανική αστυνομία να έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα ενώ η νεαρή υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.