Νταμπράουσκας: «Χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ, ο ΠΑΟΚ ήταν σε εξαιρετική μέρα»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Ο Λιθουανός προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά το φινάλε της αναμέτρησης και την ισοπαλία μεταξύ του «δικεφάλου» και των Κρητικών. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα, τον ΠΑΟΚ αλλά και την φόρμα του ΟΦΗ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την σημερινή αναμέτρηση:
 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε που ερχόμαστε, ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ορισμένους καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Γνωρίζαμε πως θα ήταν μια αμυντική εμφάνιση, αλλά είμαι χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό που φυσικά θα ήθελα είναι η ομάδα μου να είναι πιο επιθετική, να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά τον περισσότερο χρόνο σήμερα τον περάσαμε στην άμυνα. Ακόμα και παίζοντας με αυτό τον τρόπο είχαμε τρεις καλές φάσεις και ειδικά η ευκαιρία στο τέλος ήταν κρίμα που δεν μπήκε. Ο αντίπαλος ήταν σε εξαιρετική μέρα.»

Για το σερί που έχει ο ΟΦΗ τα τελευταία 4 παιχνίδια: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια, για τους πόντους, όπως σήμερα, είμαι χαρούμενος που η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ. Την ίδια στιγμή σε στιγμές που ήμασταν πιο αμυντικοί και παίζαμε χωρίς την μπάλα είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιώσουμε για την συνέχεια.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.