Ντάμπος: «Vitamin, μια φρέσκια, έμπειρη ομάδα με 15 βραβεία»

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Ο New Business Director της Vitamin media, Ευάγγελος Ντάμπος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις διακρίσεις στα πρόσφατα βραβεία στα οποία κυριάρχησε το «φρέσκο και παράλληλα έμπειρο» όπως το χαρακτήρισε, team.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Τα βραβεία αφορούν ανεξάρτητα agency απ΄ όλη την Ελλάδα. Ένας από τους σημαντικότερους τίτλους ήταν αυτός του καλύτερου agency της χρονιάς. Έχει ταλέντο η ομάδα, είμαστε μια φρέσκια και παράλληλα έμπειρη ομάδα. Είμαστε 15, έχουμε 15 βραβεία. Με την κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού και το πλήγμα που έχει δημιουργήσει, χρειάζονται υπερδυνάμεις για να τα καταφέρουμε. Αρκετές εταιρίες έχουν καταλάβει πως, μέσω digital, είναι ένας τρόπος να προωθήσουν τα προϊόντα τους και λόγω του κορωνοϊού η συγκυρία έχει βοηθήσει σ’ αυτό».
Για το αν τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν αν ανοίξουν τα καταστήματα:
«Δεν θα μπορούν να είναι στον ίδιο βαθμό οι υπηρεσίες όταν ανοίξουν τα καταστήματα. Ο κόσμος έχει μάθει να αγοράζει ηλεκτρονικά και θα παραμείνει σ’ έναν βαθμό. Η ίδια η αγορά θα δείξει αν θα μείνει σ’ αυτά τα επίπεδα ή όχι»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.