Νταμπό: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Ο Αφρικανός χαφ του Άρη Μπράιαν Νταμπό, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA εν όψει του σημερινού (15/1 19:30 Live από το Metropolis 95.5) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην φόρμα των «ερυθρολεύκων» αλλά και της ομάδας του αλλά και τα χαφ των «κιτρίνων» με την προσθήκη του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Αναλυτικά όσα είπε:

Στην ερώτηση που του έγινε αρχικά, για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Λεβαδειακού, ο Νταμπό σημείωσε: “Είμαστε πολύ καλά! Μας έδωσαν ώθηση αυτές οι επιτυχίες. Στόχος, όμως, είναι να συνεχίσουμε με επιτυχή αποτελέσματα και να χτίσουμε σερί νικών. Μπροστά μας είναι ο Ολυμπιακός και πλέον αυτό το παιχνίδι βλέπουμε”.

Μιας και η αναφορά στον Ολυμπιακό, στην ερώτηση για το πώς έχει κατά νου το συγκεκριμένο παιχνίδι απάντησε: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάζουμε τη δική μας δουλειά. Θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί στοιχίζουν”.

Στην επισήμανση ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, που ασκεί πίεση στον αντίπαλο, και στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να αντεπεξέλθει στην πίεση αυτή, τόνισε: “Πράγματι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ασκεί πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει με ένταση. Το σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια ένταση! Επίσης, να βγάλουμε τα δικά μας ποιοτικά χαρακτηριστικά στο γήπεδο. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατοχή της μπάλας. Είναι σημεία, που θα κρίνει αυτό το παιχνίδι. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην κατοχή, έχουμε δείξει ότι αυτό το στοιχείο το έχουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Κι όσο για το πώς είναι η κατάσταση στη μεσαία γραμμή του Άρη, όπου παίζει ο ίδιος, τώρα που πλέον υπάρχει πλειάδα παικτών, όπως ο Νταρίντα, ο Ετέμπο, αλλά και ο Ντουκουρέ, επισήμανε: “Είναι καλό που υπάρχουν αυτοί οι παίκτες στη μεσαία γραμμή. Είναι καλό για μια ομάδα να έχει αυτή την ποιότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Στα περισσότερα από τα τελευταία εννιά παιχνίδια πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα, γιατί η ομάδα γενικώς έχει ποιότητα και επιλογές. Είναι πρόβλημα του προπονητή να επιλέγει τους καλύτερους!”

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.