Νταμπό: «Ασυνήθιστο να βλέπεις τόσο κόσμο σε φιλικό παιχνίδι»

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Ιουλίου 2022

«Ασυνήθιστο να βλέπεις τόσο κόσμο σε φιλικό παιχνίδι», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπριάν Νταμπό μετά τη φιλική επικράτηση επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο Βικελίδης. 

«Είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη να βλέπουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο σε φιλικό παιχνίδι κι αυτό έκανε ακόμη πιο όμορφη τη βραδιά για μένα. Το χάρηκα πραγματικά λόγω της ατμόσφαιρας, της νίκης αλλά και της ασίστ που έδωσα στο πρώτο γκολ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα βλέποντας το γήπεδο με κόσμο».

Για το πρότζεκτ του Άρη:

«Έίναι ένα ισχυρό πρότζεκτ, μια σοβαρή ομάδα με σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο τιμόνι. Αυτή τη στιγμή είμαστε ανέτοιμοι και είναι λογικό. Θεωρώ όμως ότι με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και φυσικά να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να πω περισσότερα για το project αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί ο ίδιος ώστε να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Πιστεύω ότι χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες και εκτιμώ ότι θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.