Ντάιερ για τα «κακώς κείμενα» του Μουντιάλ: «Οι ποδοσφαιριστές δεν αγνοούν τα όσα συνέβησαν...Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Πολλά τα θλιβερά που έχουν ακουστεί γύρω από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Γεγονότα και αλήθειες που σε καμία περίπτωση δεν αγνοούνται από τους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στα Αραβικά Εμιράτα για να αγωνιστούν στο φετινό Μουντιάλ.

Σε αυτά τα «κακώς κείμενα» αναφέρθηκε και ο μέσος της εθνικής Αγγλίας, Έρικ Ντάιερ, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες δεν αποφασίζουν για το που θα διεξαχθούν οι μεγάλες διοργανώσεις, ενώ πρόσθεσε πως είναι αδύνατο να αγνοηθούν τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στη χώρα που διοργανώνει το φετινό Μουντιάλ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της εθνικής Αγγλίας:

«Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουν τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στο Κατάρ. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας όλα τα θέματα που συζητιούνται. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ανατέθηκε στο Κατάρ το 2010, όταν εγώ ήμουν 16 ετών. Οι ποδοσφαιριστές δεν αποφασίζουν το που θα παίξουν. Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους ανθρώπους και τελικά οι ποδοσφαιριστές είμαστε εκείνοι που καλούμαστε να απαντήσουμε τις δύσκολες ερωτήσεις. Είναι απογοητευτικό. Ακολουθώ πάντα τις αξίες που πήρε από την οικογένειά μου, αλλά ταυτόχρονα σέβομαι τη χώρα στην οποία αγωνίζομαι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.