Ντάγιος: «Στο πίσω μέρος του μυαλού η άνοδος για τον Ηρακλή»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ντάγιος και μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Elite League με τρεις νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντάγιος δήλωσε:

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Έχουν πολύ καλή θέληση όλοι οι παίκτες. Από την ώρα που ξεκινήσαμε είμαστε πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο. Προσπαθούμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και να είναι ίσοι όλοι οι αθλητές. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου αυτό είναι το ρόστερ. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Σίγουρα θα έρθουν κάποιοι καινούριοι παίκτες».

Αν στόχος είναι η άνοδος: «Σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής στόχος είναι πάντα το καλύτερο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η άνοδος. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να γίνουμε καλύτεροι. Ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο, τον Χαριτόπουλο, μέχρι τον νεότερο, τον Φωτάκη, όλοι κάνουν παραπάνω από όσα μπορούν. Βοηθάνε πραγματικά ο ένας τον άλλο».

Για τους παίκτες: «Είμαι τυχερός γιατί όλοι οι παίκτες του ρόστερ μπορούν να κάνουν περισσότερα πετάγματα από ό,τι στην καριέρα τους. Ο Παπαρέγκας παίζει σε άλλη θέση. Σε κάθε ματς βγαίνει και άλλος. Στο ματς με τον Εύοσμο, ο Χαριτόπουλος δεν έβαλε πολλούς πόντους αλλά βοήθησε αλλού σημαντικά. Στο προηγούμενο ήταν ο Παπαρέγκας, σε άλλο ο Τέιλορ».

Πότε συγκροτήθηκε το ρόστερ: «Μόλις δύο βδομάδες πριν το πρώτο ματς με την Ερυθραία. Μέσα από τις ελάχιστες επιλογές που υπήρχαν, φαίνεται ότι έχουμε κάνει το σωστό».

Για το καυτό Ιβανώφειο και πόσο βοηθάει: «Σίγουρα, στο ματς με το Σχηματάρι στο -11 ήταν σαν να μπήκαν μέσα. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και βοηθάει τα παιδιά. Ο Λιάπης και ο Χαριτόπουλος έχουν ζήσει το να είσαι παίκτης του Ηρακλή οι άλλοι όχι».

Για τις θέσεις που θα γίνουν μεταγραφές: «Σίγουρα ένας ψηλός ακόμα και θα δούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.