Νούρι: «Στόχος μας η επιστροφή της Καβάλας στη μεγάλη κατηγορία»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Ο Αλεξάντερ Νούρι, προπονητής της Καβάλας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην ομάδα.

«Είναι φοβερή πόλη, την έχουμε αγαπήσει με την γυναίκα μου. Το κρύο είναι πιο έντονο απ' αυτό που περιμέναμε» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται προσαρμογή γιατί υπογράψαμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Είναι πρόκληση. Αλλά η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι παντού η ίδια». 

Για την πρώτη νίκη της ομάδας υπογράμμισε: «Πρέπει να αποδεικνύεις σε κάθε αγώνα τι αξίζεις. Δεν έχουμε να  κάνουμε με μία κούρσα 100 μέτρων, αλλά με μαραθώνιο. Πάντως, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Στην Ελλάδα με έφερε ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με τον κ. Χαντιντάγκι. Έχουμε βάλεις στόχους και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να επιστρέψει η Καβάλα στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε ένα πολυετές πλάνο.

Είναι γνωστοί οι Γερμανοί για την πειθαρχία τους. Εγώ, βέβαια, έχω εμπνευστεί από το  ισπανικό ποδόσφαιρο, πήγα πολλές φορές εκεί. Είναι ένας συνδυασμός ποδοσφαίρου που θέλω να βάλω. Θα προσπαθήσω να δώσω την γνώση μου από την Μπουντεσλιγκα» ενώ για τον Ρεχάγκελ» τόνισε: «Είναι από την Βρέμη, από εκεί έγινα επαγγελματίας, είναι ένας θρύλος.» 

Για την επιλογή του Σφιντέρσκι να πάρει μεταγραφή στο MLS: «Συνήθως φεύγουν από το MLS, δεν μπορώ να κρίνω. Είναι ανερχόμενο πρωτάθλημα. Με την προοπτική της διεξαγωγής του παγκοσμίου κυπέλλου έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Όπως θυμάμαι από την εποχή του Κλίνσμαν, έδιναν πολλά λεφτά σε 2-3 παίκτες και όχι σε άλλους. Πλέον, αυτό ξεπεράστηκε και το MLS είναι μία ανερχόμενη αγορά»,

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.