Novibet: Cash out & Στοίχημα, τι πρέπει να ξέρετε!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Η ανάπτυξη στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια με τις εταιρίες να προσφέρουν ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες προκειμένου να προσελκύσουν νέα μέλη στις πλατφόρμες τους. Εφαρμογές όπως το το live bet στο στοίχημα, η επιλογή cash out και το live streaming είναι πλέον από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των παικτών που θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία. Θα ήταν τεράστιο λάθος να ισχυριστούμε πως όλες αυτές οι υπηρεσίες σχεδιάστηκαν για να κερδίσουν οι παίκτες ωστόσο ανάλογα τον τρόπο παιχνιδιού σας μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες που έχετε απέναντί στον εκάστοτε Bookmaker.

Τι είναι το Cash out

Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στους παίκτες τους είναι το Cash Out. Είναι η δυνατότητα να κλείσετε ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια που αυτό εξελίσσεται ή ακόμα και πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση στην οποία έχετε ποντάρει τα χρήματά σας. Πλέον οι περισσότερες Online στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν cash out στο live betting επιτρέποντας στους παίκτες να κλειδώσουν κέρδη πριν τη λήξη ενός αγώνα ή ακόμα και να περιορίσουν τις απώλειες σε περίπτωση που η επιλογή τους δεν επιβεβαιώνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Το cash out φυσικά δεν δημιουργήθηκε για να φέρει κέρδη στους παίκτες με όποιον τρόπο και αν αυτό χρησιμοποιηθεί. Η γκανιότα στο online στοίχημα είναι πολλές φορές αμείλικτη και δεν θα μπορούσε να λείπει από την επιλογή του Cash out. Θα πρέπει ο παίκτης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη χρήση του και να γνωρίζει πολύ καλά το πότε θα πρέπει και πότε όχι να το εφαρμόζει. Το ποσό που επιστρέφεται στους παίκτες μέσω του cash out μεταβάλλεται συνεχώς και σχετίζεται άμεσα με την απόδοση του στοιχήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή του παιχνιδιού αφαιρώντας βέβαια τη γκανιότα που ορίζει η εταιρία κάθε φορά.

Παράδειγμα υπολογισμού ενός Cash out!

Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cash out στο παιχνίδι σας. Έστω πως έχετε ποντάρει 100 ευρώ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League με απόδοση 2.00 και το παιχνίδι στο 70ο λεπτό βρίσκεται είναι 1-0. Φυσικά έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε το στοίχημά σας αλλά δεν είστε απόλυτοι. Η εταιρία προσφέρει τη νίκη της Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο 1,50 οπότε θα περιμένατε εύλογα ένα ποσό στο cash out γύρω στα 150 ευρώ ή έστω περισσότερα. Όμως η γκανιότα της εταιρίας είναι γύρω στο 8% ( τυχαία αναφορά ) οπότε σας προσφέρει cash out 150 € - 12 € γκανιότα = 138 €. Αν θα δεχτείτε να πατήσετε το κουμπί εισπράττοντας κέρδος 38 € ή θα περιμένετε το τελικό σφύριγμα της λήξης και συνολικό κέρδος 100€ είναι καθαρά δική σας επιλογή. Σίγουρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όμως δεν παύει το cash out να είναι ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα σας ειδικά όταν ο αγώνας δείχνει να στραβώνει στην εξέλιξή του.

Πού χρησιμοποιείται το Cash out

Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα όπου το cash out μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο παιχνίδι σας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πόνταραν εσφαλμένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης είτε από βιασύνη είτε από λάθος αξιολόγηση των στατιστικών στοιχείων του παιχνιδιού. Εύκολα και με μικρές απώλειες μπορείτε να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι που θεωρείτε εξαρχής χαμένο. Χρήσιμο μπορεί να φανεί το cash out για παίκτες με μικρό ταμείο. Πολλοί εξαργυρώνουν ένα κουπόνι στοιχήματος αρκετά νωρίς προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για τη συνέχεια του παιχνιδιού τους. Κατά τη γνώμη μας πρόκειται για ένα τεράστιο στοιχηματικό λάθος αλλά για πολλούς είναι ένας τρόπος να συνεχίσουν τα πονταρίσματά τους. Τέλος όταν όλα δείχνουν να στραβώνουν στο ποντάρισμά σας μην διστάσετε να κλείσετε ένα κουπόνι με μικρές απώλειες παρά με την απόλυτη ήττα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.