Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως... Ολυμπιακός: Ο νέος χορηγός του αγγλικού συλλόγου

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Ο βρετανικός σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως ήρθε σε συμφωνία με φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία θα είναι η νέα κεντρική χορηγός της Νότιγχαμ Φόρεστ από το 2023. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Ενέργεια που όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας, έχει σκοπό την στήριξη του σημαντικού αυτού έργου. Ενώ μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης θυμήθηκε και την σεζόν που ο Ολυμπιακός είχε χορηγό την UNICEF παραλληλίζοντας τις δύο χορηγίες. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό μέρος της φανέλας μας για να πούμε μια τόσο σημαντική ιστορία. Θα είναι τιμή μας να εμφανίσουμε το όνομα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη φανέλα μας για να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με το παγκόσμιο έργο των Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2013. Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να κάνουμε σημαντική οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό της έργο αντί να λαμβάνουμε έσοδα από χορηγό.

Ελπίζω οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι περήφανοι που επιλέξαμε να αναδείξουμε το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός από τους τοπικούς σκοπούς που υποστηρίζει το Κοινοτικό μας Trust. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις για να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.