Στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη παραμένει νοσηλευόμενος ο 20χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρουμανία και στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο νεαρός φέρει εγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο η κλινική του εικόνα δεν κρίνεται τόσο σοβαρή ώστε να απαιτείται νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι θεράποντες ιατροί τον παρακολουθούν στενά, παραμένοντας σε διαρκή ετοιμότητα. Την ίδια ώρα, στη Χειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται και ο δεύτερος τραυματίας του δυστυχήματος, ηλικίας 28 ετών, η κατάσταση του οποίου χαρακτηρίζεται καλή.
Ο ίδιος ζήτησε να λάβει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στις κηδείες των φίλων του που έχασαν τη ζωή τους, ωστόσο οι γιατροί δεν έδωσαν τη σχετική άδεια. Σε ό,τι αφορά τον τρίτο τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, παραμένει σε σταθερή κατάσταση. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται να μειώσουν σταδιακά την καταστολή εντός της ημέρας, προκειμένου να αξιολογήσουν τη νευρολογική του εικόνα.