Νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ στο Metrosport.gr: «Γι΄ αυτό αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο»

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Δεκεμβρίου 2020

Από το πρωί της Τρίτης (29/12) ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη οι πρώτοι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά της Covid-19, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Στόχος είναι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου να εμβολιαστούν 500 υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Κοντοζίδου (νοσηλεύτρια) που δίνει μεγάλη μάχη από την πρώτη μέρα της πανδημίας στη χώρα μας εξηγεί στο metrosport.gr για την απόφασή της να κάνει το εμβόλιο.

«Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για να κάνω το εμβόλιο. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μου αυτό το διάστημα μέσα στη ΜΕΘ διέλυσαν και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να είχα. Ο καθένας μας μπορεί να νοσήσει σοβαρά αυτό κατάλαβα εγώ από αυτούς τους μήνες της πανδημίας».

Αν θεωρείς πως το εμβόλιο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού:

«Δεν θέλω να πω στον κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο, αυτό είναι θέμα του καθενός τι θα πράξει. Εγώ έπραξα κατά τη δική μου γνώμη του σωστό γιατί έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις με ασθενείς που πέθαναν στα χέρια μου.. Και επιτέλους πρέπει να βγούμε από αυτήν τη φυλακή που ζούμε».

Ποτέ βλέπεις να είναι καλύτερα τα πράγματα στη χώρα μας με τον κορωνοϊό:

«Αυτές τις μέρες δείχνει να υπάρχει μια μικρή ύφεση. Τώρα για το μέλλον με φοβίζει τι θα δούμε το Γενάρη μετά τις γιορτές Φοβάμαι όμως και για τρίτο κύμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.