Νοσεί και το γκολ του Κούρτιτς είναι απλά παυσίπονο!

Γιώργος Ζαΐρης02 Δεκεμβρίου 2021

Το γκολ του Κούρτιτς στις καθυστερήσεις έσωσε τα προσχήματα για τον ΠΑΟΚ. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι επιτυχία ο ΠΑΟΚ απέναντι σε αυτή τη Λάρισα των πολλών αλλαγών να παίρνει ισοπαλία και μάλιστα με γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. 

Μπορεί τυπικά αυτό το εκτός έδρας γκολ να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ αλλά στο Αλκαζάρ άλλα πράγματα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας και δεν τα είδαν. Περίμεναν μια «θυμωμένη» ομάδα από τις δυο διαδοχικές ήττες να βγάλει αντίδραση. Δεν το είδαν. Περίμεναν παίκτες να έχουν κίνητρα. Δεν το είδαν με ελάχιστες εξαιρέσεις. Περίμεναν τα όσα έγιναν στην Τούμπα να είχαν λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ. 

Φυσικά τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν ο Τσούμπα Ακπομ τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο και ενώ ακόμη δεν είχαμε σκορ, να είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν το έκανε και αυτό φυσικά προβληματίζει. Αλλά με εξαίρεση ένα 20λεπτο (ίσως και λιγότερο) στο δεύτερο μέρος και πάλι δεν είδαμε τον ΠΑΟΚ που θα περιμέναμε. Και το γιατί δεν το είδαμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ, είναι ένα θέμα. 

Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα και δεν είναι εξήγηση για τη χθεσινή εικόνα του η αρχική του σύνθεση. Γιατί ακόμη και εκεί υπάρχει θέμα. Γιατί να παίζει ο Τέιλορ στα αριστερά. Ομάδα που λέει πως κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να έχει λύσεις. 

Ένα απλό παράδειγμα αναφέρω. Γιατί όταν σου λέει ο προπονητής, μετά το τέλος του αγώνα πως «έχουμε αδειάσει από ενέργεια από τα συνεχόμενα ματς» είναι δημόσια παραδοχή πως δεν έχεις ρόστερ ή δεν έχεις βρει τον τρόπο να βγάζει ενέργεια η ομάδα με λύσεις εκ των έσω. Αλλά με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μπορεί να απαιτήσει νέα ευκαιρία; Μπορεί να πει ο Σβαμπ πως είναι άδικη η κριτική που δέχεται στα τελευταία ματς; 

Μπορεί να πει ο Ακπομ πως περνά απλά κακό φεγγάρι; Στα αλήθεια δεν πίστευα πως θα έφτανα στο σημείο φέτος και μάλιστα τόσο νωρίς να σκέφτομαι πως καλό θα ήταν για τον ΠΑΟΚ να υπάρξει αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό. Και αυτό ως σκέψη… ήττα είναι για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.