«Νομίζω πως η Μπενφίκα θέλει να πουλήσει τον Ντάντας, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Ο δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας Record, Ραφαέλ Σοάρες φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»  και μίλησε για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντας  και την συνάντηση του Μπότο με τον πρόεδρο της Μπενφίκα Ρουί Κόστα για την ανανέωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή απο την πορτογαλική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πορτογάλος δημοσιογράφος: «Νομίζω πως η Μπενφίκα θέλει να πουλήσει τον Τιάγκο, διότι έχει ενα αρκετά μεγάλο ρόστερ και δε νομίζω πως αυτή τη περίοδο ο Ντάντας έχει θέση σε αυτη την ομάδα».

Για τον Ντάντας ως ποδοσφαιριστή: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, απο τους καλύτερους της γενιάς του. Ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ, είναι έξυπνος και μπορεί να «διαβάσει» το παιχνίδι. Ο Νταντας είναι συμμετοχικός και στο επιθετικό, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, είναι ικανός, αλλά δεν ξέρω ποσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι στη Μπενφίκα». 

Για το αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα έχει εξαιρετικό ρόστερ και παρότι πούλησε τον Ιανουάριο τον Έντσο Φερνάντες, υπάρχει και ο Νάβας που έχει εξελιχθεί ραγδαία τον τελευταίο καιρό και είναι νεότερος του Ντάντας. Επίσης, ο Τσικίνιο έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και πραγματοποιεί καλές εμαφνίσεις και υπάρχει και ο Αουρνσερς. Υπάρχουν αρκετοί μέσοι στη Μπενφίκα και είναι δύσκολο να βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιτ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.