Νο Ντουράντ, nο Χάρντεν, nο problem για τους Νετς

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Παρά τις απουσίες των δύο εκ των τριών σούπερ σταρ τους, οι Νετς έφυγαν αλώβητοι από τη Νέα Ορλεάνη σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας στο ΝΒΑ. Νίκησαν τους Πέλικανς με 134-129.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έπαιξε για τον Ντουράντ και τον Χάρντεν, σταμάτησε στους 32 πόντους και τις οχτώ ασίστ, αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο της νίκης των Νετς. Από την άλλη πλευρά, εντυπωσιακός ήταν ο Ζάιον Ουίλιαμσον με 33 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Νετς έπαιξαν μόλις σε επτά ματς έχοντας παρόντες και τους τρεις σούπερ σταρ τους. Τα αποτελέσματα τους ανά περίπτωση...

Στο Πόρτλαντ έγινε ένα δυτικό ντέρμπι, με τους Κλίπερς να επικρατούν στον πόντο των Μπλέιζερς. Νίκησαν με 113-112, έχοντας κορυφαίο τον Πολ Τζορτζ με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε 28 πόντους, πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε και στο Σακραμέντο ανάμεσα σε δύο από τις αδύναμες ομάδες του ΝΒΑ. Οι Τίμπεργουλφς νίκησαν τους Κινγκς με 134-120, με 26 πόντους, 18 ριμπάουντ και πέντε ασίστ του Καρλ-Άντονι Τάουνς. Ο Χάρισον Μπαρνς είχε 20 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τους Κινγκς.

Ο Τζούλιους Ραντλ ήταν σε καλή βραδιά με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και επτά ασίστ, οδηγώντας τους Νικς στη νίκη επί των Χόρνετς με 109-97. Ο Τέρι Ροζίερ είχε 21 πόντους, επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίσ για τους φιλοξενούμενους.

Με την «υπογραφή» του Τράε Γιανγκ που είχε 25 πόντους, πέντε ριμπάουντ και επτά ασίστ, οι Χοκς επιβλήθηκαν των Μάτζικ με 112-96.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.