Νιουκάστλ: Τέλος ο Στιβ Μπρους - «Μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Νιουκάστλ, μετά και την έλευση των νέων ιδιοκτητών στην αγγλική ομάδα ο έμπειρος τεχνικός ήταν στην πόρτα της εξόδου, με τον Γκρέιαμ Τζόουνς να αναλαμβάνει προσωρινά τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 60χρονος προπονητής έφυγε από τη Νιουκάστλ, αφήνοντας την ομάδα στην 19η θέση και, μάλιστα, χωρίς νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια. Ο Μπρους δήλωσε στη "Telegraph": «Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά. Δεν είναι μόνο για μένα. Έχει βαρύνει την οικογένειά μου και δεν μπορώ να το αγνοήσω».


Και πρόσθεσε: «Είμαι 60 ετών και δεν ξέρω αν θέλω να τα ξαναπεράσω. Έχουμε μια καλή ζωή, οπότε μάλλον θα σταματήσω να είμαι προπονητής, μέχρι να δεχθώ τηλεφώνημα από έναν πρόεδρο, που θα με ρωτάει αν μπορώ να τον βοηθήσω. Ποτέ μην πεις ποτέ, το έμαθα αυτό.

Ο Μπρους είπε ακόμα ότι οι… επιθέσεις που του έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσει. «Για να μην είμαι ποτέ πραγματικά επιθυμητός, να νιώθω ότι οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω, να διαβάζω ανθρώπους που λένε συνεχώς ότι θα αποτύχω, ότι είμαι άχρηστος, ένας ηλίθιος. Και αυτό γινόταν από την πρώτη μέρα.

Το καλύτερο που ειπώθηκε, ήταν ότι ήμασταν ομάδα υποβιβασμού σε όλα εκτός από βαθμούς στην πρώτη σεζόν. Τερματίσαμε 13οι. Η κριτική έγινε ακόμη χειρότερη τη δεύτερη χρονιά. Τερματίσαμε 12οι , 17 βαθμούς μακριά από τους τρεις τελευταίους. Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα. Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, προσπαθώντας να αποδείξω ότι έκαναν λάθος. Ένας αγώνας, μια μάχη. Όμως ακόμη και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις οπαδούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.