Νιούκαστλ: Λίστα με Λάμπαρντ - Τζέραρντ ψηλά - Δυσθεώρητο το νέο μπάτζετ!

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2021

Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα για την άκρη του πάγκου της Νιουκάστλ μετά την έλευση των Σαουδαράβων. Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης, αναμένεται, να είναι η αλλαγή προπονητή, με τον Στιβ Μπρους να αποτελεί παρελθόν τις επόμενες ημέρες.

Εκτός του Αντόνιο Κόντε, ψηλά στη λίστα των υποψηφίων σύμφωνα με την «Telegraph» είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Στίβεν Τζέραρντ. Οι δύο παλαίμαχοι άσοι του αγγλικού ποδοσφαίρου και φρέσκοι στο προπονητικό στερέωμα συγκεντρώνουν αρκετούς πόντους, με τον πρώτο να ψάχνει ομάδα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι (ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντέρμπι Κάουντι). 

Ο δεύτερος, από την άλλη, διανύει την τέταρτη σεζόν του στη Ρέιντζερς, προέρχεται από το νταμπλ της περασμένης περιόδου.

Όποιος κι αν είναι θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ για μεταγραφές στην Ευρώπη. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά της Νιούκαστλ κρίνονται ισορροπημένα, η «Daily Mail» αναφέρει ότι για την επόμενη τριετία οι Καρακάξες θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.