Νίκος Πολυδερόπουλος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που τον έδιωξε από την παράσταση που πρωταγωνιστεί

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Τον ηθοποιό που ευθύνεται για την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» αποκάλυψε πρωινή εκπομπή.

Σύμφωνα με το «Πρωινό Σουσού», πρόκειται για τον Θανάση Κουρλαμπά, με τον οποίο τόσο ο Νίκος Πολυδερόπουλος όσο και ο Θοδωρής Κατσαφάδος δεν έχουν πλέον καμιά απολύτως επαφή, αν και συνεχίζουν να εμφανίζονται στην ίδια παράσταση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Νίκος Γεωργιάδης, σχολίασε ότι το αίτημα του ηθοποιού για απομάκρυνση του συναδέλφου του κατέστη δυνατό, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον παραγωγό της παράστασης.

«Έχει γίνει πολλή συζήτηση γιατί δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Καταλάβαμε ότι συμπρωταγωνιστής του ζήτησε να μην είναι διότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Λόγω φιλίας με την παραγωγό μπόρεσε να το πετύχει. 

Υπάρχει βέβαια και το επιχείρημα αυτού του ανθρώπου. Το ψάξαμε το θέμα γιατί είναι μια παράσταση που δουλεύουν πολλοί άνθρωποι.

 Το όνομα που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ένα. Μπορούμε πια με ασφάλεια να πούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Μαθαίνω ότι μεταξύ τους δεν έχουν καμία επαφή, δεν λένε ούτε γεια στα παρασκήνια. Μαθαίνω ότι πηγαίνει κόσμος στο θέατρο και ρωτάει ποιος είναι αυτός που διώχνει τους ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.