Νίκος Αγγελούδης: Το παρασκήνιο με τον Ιτούρμπε και η... ατάκα για Ζερβίνιο

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αγγελούδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε από τους «κιτρινόμαυρους» στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Μακάμπι, την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τον Ζερβίνιο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Άρη, σημείωσε: «Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και παγίδες, αλλά ο Άρης είναι έτοιμος γιατί έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια και με την εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι μου άρεσε. Μετά από ένα ατομικό λάθος του Μπράμπετς ο Ζάχαβι δεν συνγχωρεί, χάσαμε και το ταξίδι στη Νίκαια γιατί θα πήγαινα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ρόστερ είναι πολύ καλό από ότι βλέπουμε αλλά από όσο μαθαίνω υπάρχουν στο πλάνο του προέδρου και νέες προσθήκες, αλλά ο Άρης έχει ένα ρόστερ από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στην παρουσία του Ζερβίνιο, όπως μου είπε και ο Ιτούρμπε που κάνουμε παρέα, ''μην τον φοβάσαι τον Ζερβίνιο''».

Ενώ υπογράμμισε: «Όταν βλέπεις ότι ένα παιδί με τέτοιες παραστάσεις και τόσο λαοφιλής να είναι τόσο χαμηλών τόνων, δείχνει κάτι. Είναι ανεβασμένος και δεν ξέρω αν έπρεπε να βγει, είχε πολύ όρεξη και θέληση».

Για την παρουσία της επόμενης χρονιάς: «Η ομάδα πάει για μία ισάξια και καλύτερη πορεία από πέρσι, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάει για πρωτάθλημα, αλλά για μία καλύτερη θέση από πέρσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.