Νικολούλη για Πάτρα: «Βρήκα στοιχεία...» -Το trailer για το «Φως στο Τούνελ» που καθηλώνει

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα θα ασχοληθεί και αυτή την Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 23:20 θα ανοίξει για άλλη μια φορά το «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου, δημοσιεύτηκε τόσο στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο Instagram όσο και στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το trailer της εκπομπής αυτής της εβδομάδας.

Στην αρχή του trailer ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν γίνονται γνωστά.

«Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες που μου είπες πως ''αν δεν έχουμε στοιχεία, δεν θα κάνουμε εκπομπή''», ακούγεται να λέει η γυναικεία φωνή απευθυνόμενη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αν δεν έχουμε... Από την στιγμή που βρήκα...;», ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά, με το trailer να είναι γεμάτο πλάνα από τα τρία παιδιά στην Πάτρα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.