Νικολούδης: Στα προηγούμενα ματς έκλεισα την τηλεόραση, με το Βέλγιο όχι»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Νικολούδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την Εθνική ομάδα μετά την ισοπαλία της στον φιλικό αγώνα με το Βέλγιο.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Νικολούδης δήλωσε: 

Για Εθνική: «Ηταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Είναι ανέτοιμοι όλοι οι παίκτες, πελαγοδρομούν, είναι στο τέλος της σεζόν. Συν τον κορωνοϊό που χτύπησε κάθε ομάδα. Είναι δύσκολο να ζητάμε πράγματα».

Αν έχει στόχευση η διαχείριση από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ: «Ο Ρεχάγκελ ήταν αρχηγός που παρέσυρε τους πάντες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πήραμε το Euro, ήταν μεγάλη επιτυχία. Για το χθεσινό παιχνίδι, μου άρεσε η Εθνική, έκανε 2-3 ευκαιρίες, πιέστηκε πολύ από μια ομάδα που πατάει πολύ γερά και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση στα παιδιά».

Αν υπάρχει πλάνο στην Εθνική: «Δεν ξέρω ποια είναι η σκέψη του Φαν’τ Σχιπ. Αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια έκλεισα την τηλεόραση, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά. Χθες ήταν καλή η εικόνα».

Για τους ποδοσφαιριστές που παράγει η Ελλάδα: «Το 2004 ήταν η καλύτερη περίοδος. Αλλά δεν πέρασαν σε τελικά ο Δομάζος, ο Κούδας, ο Χατζηπαναγής. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο. Ας είναι η αρχή ώστε ο προπονητής να βρει τις λύσεις. Όλα τα παιδιά είναι σε μια βαθμολογία από το 6 ως το 7, είναι αρκετά υψηλή. Θα προτιμήσουμε τον κλεφτοπόλεμο και την άμυνα που πάντα κάναμε. Δεν βγαίνουν κάθε μέρα Κούδας, Δομάζος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.