Νικολούδης: «Έχουμε μία γκάμα νέων παιδιών, γίνεται κάτι καλό στην Εθνική»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Τάκης Νικολούδης και μίλησε για την Εθνική ομάδα που ξεκινά την προσπάθεια για πρόκριση στο Euro 2024 με το παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Ο κ. Νικολούδης δήλωσε για την Εθνική: «Πιστεύω ότι έχουμε μια γκάμα νέων παιδιών και με χαροποιεί, είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό είναι θετικό. Κάθε Έλληνας που αγωνίζεται με τα γαλανόλευκα το πρώτο του μέλημα είναι να διακριθεί με την Εθνική. Πολλά παιδιά έχουν φύγει εξωτερικό, έρχονται νέα παιδιά από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται να γίνεται κάτι καλό».

Για τον Γκουστάβο Πογέτ: «Είναι καλός προπονητής, είναι χρόνια στη χώρα και θα δει η Εθνική καλά πράγματα. Θα ανέβει επίπεδο για να πετύχει κι άλλα πράγματα μετά από αυτό που κάναμε εμείς και το 2004 που πιάσανε ταβάνι. Δίνεις τα μέγιστα στην Εθνική».

Αν η Εθνική μπορεί να εξελιχθεί ως ομάδα: «Αυτό εξαρτάται από τα παιδιά και το σύνολο, αν έχουν καλή πορεία και δυναμική. Γιατί τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι πολύ νεαροί και τους λείπουν κάποια πράγματα, η δύναμη, η ψυχολογία. Είδα τον Κωνσταντέλια που λέμε ότι είναι ο νέος Κούδας ή ο νέος Δεληκάρης και δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στο ντέρμπι με τον Άρη, ήθελε παραπάνω δύναμη. Για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και στην Εθνική θέλει πολλή δουλειά και να έχεις και τσαμπουκά. Ο Φορτούνης μετά τα προβλήματα που είχε ξαναμπήκε στον Ολυμπιακό και την Εθνική, είναι μεγάλος παίκτης. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να μην έχουν τραυματισμούς γιατί είναι μια δύσκολη κατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.