Νικολούδης: «Δύσκολο για τον Ανατολάκη και μπράβο του - Από τη γενιά του '04 είναι κι άλλοι»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Τάκης Νικολούδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την δύσκολη κατάσταση που περνά οικονομικά ο Γιώργος Ανατολάκης, αποδίδοντάς του τα εύσημα για τη δύναμή του να τα αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πράγματι είναι δύσκολο κομμάτι για τον ίδιο. Μπορεί να επιχείρησε κάτι και να μη του βγήκε. Ξέρω πολλούς παίκτες, στη γενιά μου που πέρασαν κάτι ανάλογο. Ήταν ένα γεγονός και του Σκαρτάδου που δεν άρεσε σε κάποιους.

Και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις. Το να διαχειριστούμε χρήματα, γάμο, παιδιά, είναι δύσκολο κομμάτι. Τα βλέπουμε ίσως λίγο διαφορετικά, ότι πάντα θα είναι έτσι δηλαδή, κάτι που δεν ισχύει.

Η γενιά του 2004 δυστυχώς ξέρω πάνω από το 50% που μπορεί να είναι σε δύσκολη θέση. Είναι δύσκολο για τον ίδιο σου τον εαυτό να διαχειριστείς τα πράγματα όταν από εκεί που έρχονται όλα ρόδινα να εξαφανίζονται.

Μπράβο στον Ανατολάκη. Είχε τη δύναμη και σαν ποδοσφαιριστής. Είχε πιάσει κορυφή σαν σέντερ μπακ. Από την Πυλαία που πήγε πολύ καλά στον Ολυμπιακό και την Εθνική, είναι δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό. Δεν υπάρχει ντροπή.

Είναι η δύναμη του Γιώργου. Κάποια οικογενειακά πράγματα μπορεί να σε κάνουν να χάσεις ότι είχες και δεν είχες. Ίσως έπαιξε ρόλο. Μπράβο για τη δύναμή του, εύχομαι να του πάνε όλα καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.