Νικολούδης: «Χρειάζονται οι Έλληνες για να προοδεύσει το ποδόσφαιρο»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Νικολούδης.

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για την πρόταση της ΕΠΟ για την παρουσία τουλάχιστον 4 Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις ενδεκάδες των ομάδων της Super League 1. 

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Νικολούδης δήλωσε:

Για τη διάθεση του κόσμου μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Δε νομίζω ότι έχει κανείς διάθεση. Ήταν από τα χειρότερα γεγονότα στον αθλητικό χώρο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Έναν αθώο παιδί, ένα παιδί μάλαμα, μορφωμένο, έφυγε άδικα από τη ζωή. Το χρώμα μιας ομάδας δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Παλιά πηγαίνανε όλοι μαζί στο γήπεδο. Και καθόντουσαν στις ιδίες κερκίδες χωρίς φασαρίες. Αυτός είναι ο σκοπός. Εγώ πήγαινα και έβλεπα και ματς βόλεϊ και μπάσκετ».

Για την πρόταση της ΕΠΟ για μίνιμουμ 4 Έλληνες: «Για να προοδεύσει το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει και συμμετοχή Ελλήνων. Και ξένων που μπορούν να προσφέρουν. Αν είναι 4 η 6 δεν έχει σημασία».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή Μανωλά και Παπασταθόπουλου: «Η Εθνική χρειάζεται τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο. Δεν νομίζω να υπάρχει αθλητής να μην αγαπά την Εθνική αλλιώς δεν έχει μέλλον. Ανεξάρτητα με τα λάθη που έγιναν, μπορούμε να μπούμε σε έναν δρόμο για νέες επιτυχίες που να μας θυμίσει το 2004 αλλά και τη δική μας φουρνιά που περάσαμε τη Σοβιετική Ένωση και πήγαμε στο Euro. Πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να στηρίξουν τα παιδιά. Όποιος είναι σε φόρμα να μπορεί να προσεγγίσει την εθνική».

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και του ΠΑΟΚ που ατύχησε να φάει ένα γρήγορο γκολ. Ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ αλλά ήταν εκτός στα αμυντικά του καθήκοντα. Στο επόμενο ματς μπορεί να περάσει ο Ολυμπιακός αλλά η Ατάλαντα πρόσφερε πολλά στον κόσμο της και κέρδισε άνετα. Δεν μπόρεσε να πάρει μια φάση στον αέρα και για αυτό έχασε. Με εξαίρεση 2-3 ψηλά παιδιά ο Ολυμπιακός δεν είχε δύναμη στην περιοχή και έχασε τη ευκαιρία να πάρει πράγματα από αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.