Νικολαΐδης: «Υπομονή, είναι θέμα χρόνου να αποδώσει ο Άρης»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. 

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» φίλαθλα αισθήματα του, μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στις ομάδες και τα πόθεν έσχες των ιδιοκτητών, κάνοντας ειδική μνεία στον Άκη Μάντζιο και την πίστη του στο πλάνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το πόθεν έσχες των ιδιοκτητών: «Ανοίγει μία μεγάλη βεντάλια συζήτησης. Σίγουρα είναι και δική μου πεποίθηση, όπως ελέγχεται το πόθεν έσχες κάθε πολίτη, θα πρέπει να υπάρχει έλεγχο και για το πόθεν έσχες κάθε υποψήφιου επενδυτή. Όταν ήμουν στη λέσχη του Άρη, υπήρχε έλεγχος από εμάς, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι μία ΠΑΕ θα πρέπει να έχει τον έλεγχο. Δημιουργείται μία αδικία στο αίσθημα δικαίου του πολίτη, δεν γίνεται να παίρνουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες ΄΄freedom pass΄΄».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Η χθεσινή εμφάνιση ήταν καλή, πόσο μάλλον αντίστοιχα από τα προηγούμενα αθλήματα. Σε ένα ομαδικό άθλημα χρειάζονται πολλά γρανάζια. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχει παραμείνει ο Άκης Μάντζιος από την περσινή σεζόν, καθώς τα είχε πάει εξαιρετικά. Χρειάζεται υπομονή και πίστη είναι θέμα χρόνου να αποδώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.