Νικολαΐδης: «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τον Αυγενάκη, αλλά όχι για τους αθλητές»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, και μίλησε για τα συμβάντα της ΕΡΤ με Πετρούνια και Γκιώνη, αλλά και τα 20.000 που δόθηκαν σε φωτογράφους για την προβολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα συμβάντα με Πετρούνια και Γκιώνη αλλά και τα 20.000 του Αυγενάκη:

«Παρακολουθώ τους αγώνες όσο περισσότερο μπορώ. Μια φορά στα 4 χρόνια, τώρα στα 5, παλεύουν για τους κόπους όλης της 4ετίας. Το πρόβλημα δεν είναι τα συμβάντα με τον Πετρούνια και τον Γκιώνη, το πρόβλημα είναι πως η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει προβλέψει να καταβάλλει το αντίτιμο για το πολλαπλό feed για τους αγώνες τους αθλητών.

Για κάποια πράγματα όπως για τον Υφυπουργό Αθλητισμού λεφτά υπάρχουν, το πρόβλημα δεν είναι πως υπάρχουν 20.000 για την προβολή του Αυγενάκη στο Τόκιο, μπορείς να τα μεταφράσεις σε ένα χρόνο οδοιπορικά για έναν αθλητή ή διάφορα άλλα για τους αθλητές, που τους λείπουν.

Η οικονομική κατάσταση των περισσότερων αθλητών δεν είναι καλή, αν και κάποιοι εξ αυτών έχουν τους χορηγούς τους. Οι κύριοι ανταγωνιστές των Ελλήνων αθλητών έχουν καλύτερες συνθήκες. Αντί ο Αυγενάκης να συμβάλλει να λυθεί το θέμα με την προβολή των αθλητών, συνέβαλε για να υπάρχουν φωτογραφίες να πανηγυρίζει στο Τόκιο δίπλα στους αθλητές. Δεν μιλάμε για αθλητές που έχουν καθημερινή προβολή, αλλά περιμένουν 4 χρόνια για να δει κάποιος τις προσπάθειές τους. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ποια είναι η θέση του και γιατί βρίσκεται εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.