Νικολαΐδης: «Σοβαρή υπόθεση η πολυμετοχικότητα, αν έχει υγεία θα φέρει επενδυτή»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο μίλησε για τη λειτουργία της Λέσχης Φίλων Άρη και το μοντέλο πολυμετοχικότητας στον μπασκετικό Άρη

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δήλωσε:

Για τη λειτουργία της Λέσχης Φίλων Άρη και την πολυμετοχικότητα στην ΚΑΕ Άρης: «Είχαμε προσπαθήσει για πολύ μεγάλο διάστημα για τη λειτουργία τις λέσχης φίλων Άρη. Τα δυο τελευταία χρόνια ο κόσμος ερχόταν και δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Έβλεπε τις σχετικές συζητήσεις που είχαν το ζουμί, που μπορεί να άκουγαν και στο ραδιόφωνο, μια-δυο κινήσεις για μεταγραφές και μετά όπου φύγει-φύγει. Εμείς προσπαθήσαμε να τους πούμε ότι αυτοί θα αποφασίζουν για σοβαρά θέματα της ομάδας. Το παρελθόν δείχνει ότι η λέσχη δεν πέτυχε στο να μείνει, όχι ότι δεν πέτυχε τους στόχους της. Ο κόσμος πρέπει να είναι πιο συνειδητοποιημένος για να καταλάβει τι πάει να γίνει στο μπάσκετ.

Είναι τεράστιες αποφάσεις για να παρθούν με βιασύνη. Από την άλλη, πρέπει να είναι η τελευταία λύση που έχει απομείνει. Ό,τι και να γίνει ή δεν προχωρήσει όπως φαντάζονται, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Ιδίως το τμήμα μπάσκετ που είναι το αγαπημένο του κόσμου, θα πρέπει να πάρει πάνω του ευθύνες και να οδηγήσει την ομάδα σε κάτι καλύτερο από ό,τι είναι τώρα».

Για το αν η πολυμετοχικότητα δημιουργήσει επενδυτικό ενδιαφέρον στον Άρη: «Ένα δοκιμασμένο μοντέλο λαϊκής βάσης δείχνει ότι υπάρχει υγεία στον κόσμο που απευθύνεται ο επενδυτής. Αυτό δεν θα το αποδείξει πρώτη φορά ο κόσμος του Άρη. Από την εποχή με τα 20χίλιαρα μέχρι και σήμερα, πάλι εκεί καταλήγουμε. Πιστεύω ναι, αν γίνουν όλα σωστά και αν κυλήσει στοιχειωδώς σωστά θα βγει μια εικόνα υγείας και για οποιονδήποτε θα βάλει τα χρήματα του, να νιώσει ότι θα πιάσουν τόπο».

Για τις οφειλές: «Φαίνονταν ότι ερχόταν αυτή η κατάσταση. Ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια με τον Γουλιέλμο. Έχει πολλά χρόνια που τα προβλήματα μπαίνουν κάτω από το χαλάκι. Δεν το λέω με την κακή έννοια άλλα μπορεί οι διοικούντες να μην μπορούσαν να αναλάβουν ευθύνες. Είναι πολύπλοκες καταστάσεις, δεν έχουν μια ανάγνωση. Όταν δεν καθαρίζεις τα προβλήματα τα βρίσκεις μπροστά σου. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις και αν αποφασιστεί αυτό το μοντέλο, ο κόσμος να ανταποκριθεί για να νιώσει ζωντανό κομμάτι της ομάδας και θα καθορίσει το μέλλον της με τις αποφάσεις του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.