Νίκιτς: «Ο Ματίγια είναι μηχανάκι, απογοητεύτηκα από τον Χαΐροβιτς, να παραμείνει ο Δεληζήσης»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και γιος του παλιού παίκτη των "κίτρινων" Νίκολα Νίκιτς, Μπράνισλαβ Νίκιτς, οποίος στα 39 έτη του αγωνίζεται στη Λευκίμμη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή πορεία του Άρη, για τις ανανεώσεις του Κουέστα και του Ματίγια και τον Ντίνο Κούη που τον έφερε στην Ελλάδα το 2004

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Στην Κέρκυρα βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, παντρεύθηκα Ελληνίδα και πλέον μένουμε εδώ. Έχω γίνει Έλληνας. Έχουμε ανοίξει και ένα μαγαζί εδώ αλλά δουλεύει η γυναίκα μου. Από τα 18 μου είμαι στα γήπεδα και κουράστηκα, ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ. Εγώ εκτός από τη μπάλα δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο, για αυτό παίζω ακόμα. Πέρυσι ανοίξαμε την καφετέρια και σταμάτησα τη μπάλα για να πηγαίνω, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ επέστρεψα πάλι στο ποδόσφαιρο. Πλέον αγωνίζομαι στη Λευκίμμη. Το μόνο πρόβλημα είναι αν θα έχω άδεια από τη γυναίκα μου να παίζω και του χρόνου (γέλια)».

Για τον Άρη και τις ανανεώσεις του Κουέστα και Ματίγια: «Παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδας και είμαστε μια χαρά. Ο Κουέστα όταν ήρθε ήταν καλός, μετά πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, με κάποια λαθάκια, αλλά είναι η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη θέση, γύρισε και τώρα που τον χρειαζόμασταν ήταν παρών. 

Ο Ματίγια είναι μηχανάκι, είναι πολύ κίνηση η παραμονή του στην ομάδα. Και ο Γκάμα μπορεί να μείνει, παρότι δεν είχε το ρόλο που είχε παλιά, αλλά μπορεί να βοηθήσει. Έχω μια απογοήτευση με τον "δικό" μου, τον Χαΐροβιτς, οποίος δεν πρόσφερε αυτό που μπορούσε. Είναι πολύ καλός παίκτης και στην Εθνική Βοσνίας έχει παίξει, το πρόβλημα που δεν έπαιξε είναι κάπου αλλού, ταλέντο έχει. Εγώ θα ήθελα να μείνει και του χρόνου ο φίλος μου ο Δεληζήσης και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, γιατί το αξίζει, έχει δώσει και έχει πάρει από την ομάδα».

Για το πως ήρθε στην Ελλάδα και για τον πατέρα του: «Ο Ντίνος Κούης, οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα, με είδε σε ένα τουρνουά στη Βοσνία όταν ήμουν 18 χρονών και το 2004 με έφερε. Ο Κούης ήταν συμπαίκτης του πατέρα μου. 

Ο πατέρας μου κάνει ζωάρα. Είναι στη Βοσνία και είναι προπονητής σε μια ομάδα της Β' Εθνικής, και αυτή είναι τέταρτη χρονιά του στον πάγκο της ομάδας, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, γιατί και εκεί είναι όπως εδώ, σε έξι μήνες ή ένα χρόνο φεύγουν οι προπονητές, είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο. Και αυτό το καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.