Νικητής ο Βόλος, στο... «καναβάτσο» η Ξάνθη

Χάρης Εμμανουηλίδης13 Ιουνίου 2020

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του ΝΠΣ Βόλου ήταν αυτή που πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ξάνθη, για τα Play-Out της Superleague 1.

Ο Τσαούσης έπειτα από ασίστ του Μάντζη έβαλε σε θέση οδηγού τον Βόλο απέναντι στην Ξάνθησε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να κυριαρχήσει και να δώσει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι κάτι που απέδωσε καρπούς και μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα αυτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου.

Οι Ακρίτες στο πρώτο ημίχρονο στάθηκαν άτυχοι καθώς έχασαν με τραυματισμό το μέσο τους Τεσέιρα ο οποίος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου, παρά τις διορθωτικές κινήσει που έκανε από τον πάγκο δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στη ροή του παιχνιδιού, με την ομάδα του να «βυθίζεται» στην ουρά του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: (Ξηροφώτος): Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμαντής, Οικονόμου, Φερράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Τσαούσης, Ζοάο, Γκουαροτσένα.

ΞΑΝΘΗ: (Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Μασάδο, Λισγάρας, Καμαρά, Φάουσερ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς, Ντε Αμπορίμ, Φάμπιο




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.