Νικητής ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των Αθηνών, 2-1 την AEK

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Ντέρμπι με τα... όλα του. Το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σίγουρα θύμισε ένα κλασσικό μεγάλο παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος με κάρτες, νεύρα και ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μεγάλος νικητής ο Παναθηναϊκός (2-1) που με αυτό το τρίποντο έκανε το "4 στα 4" και βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός πάτησε καλύτερα στο παιχνίδι είχε ευκαιρίες και με τον Σπόραρ και με τον Κουρμπέλη η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 36' όταν ο Αραούχο έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά την έσπασε στο πέναλτι με τον Μεξικανό να κερδίζει την μονομαχία με τον Πούγγουρα και να κάνει το 0-1.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Αϊτόρ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 43'. Η παράβαση δόθηκε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χατζισαφί βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Κουμπάκοφ έδειξε την άσπρη βούλα με τον Ισπανό να φέρνει το ματς στα "ίσια".

Το γκολ της νίκης για τους "πράσινους" πέτυχε ο Σπόραρ με νέα εκτέλεση πέναλτι στο 45'+5' και έπειτα από μαρκάρισμα του Λιβάι Γκαρσία στον Γκάνεα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένταση, φάσεις και δοκάρι για τον Παναθηναϊκό στο 61' με τον Αϊτόρ, το 2-1 έμεινε όμως μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Βούλγαρο διαιτήτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.