Νικητής και επισήμως στην Πενσυλβάνια ο Μπάιντεν

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Επίσημη είναι πλέον η νίκη του Τζο Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης της πολιτείας Τομ Γουλφ. Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου χρειαζόταν την αλλαγή του αποτελέσματος της Πενσυλβάνια.

«Σήμερα, το υπουργείο Εσωτερικών της Πενσυλβάνια επικύρωσε τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως απαιτείται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία, υπέγραψα το Πιστοποιητικό Διαπίστωσης για τη λίστα των εκλεκτόρων του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις» ήταν η ανάρτηση του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Πολιτείας, Τομ Γουλφ στο Twitter.

Πλέον, με την επικύρωση της επικράτησης στην Πενσυλβάνια, ο Τζο Μπάιντεν εξασφαλίζει τους 20 μεγάλους εκλέκτορες της πολιτείας και συνεχίζει την πορεία του προς το Οβάλ Γραφείο, παρά τις διαδοχικές ενστάσεις που έκανε το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες εβδομάδες.

ethnos.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.