Νικηφορίδης: «Έτσι θα επιστρέψουμε όλοι στην παραλία»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης αναφέρθηκε στο κλείσιμο της παραλίας και το πώς θα επανέλθει η ζωή ξανά σε αυτή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νικηφορίδης είπε:

Για το κλείσιμο της παραλίας: «Δεν είμαι στενοχωρημένος. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν. Αφού διαπιστώθηκε πολύς κόσμος, πάρθηκε αυτή η απόφαση. Δεν είμαι εγώ ειδικός, οι ειδικοί θα αποφασίσουν τι θα γίνει. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Εγώ δυο εβδομάδες δεν έχω πατήσει το πόδι μου στην πάραλία»

Το αν μπορούσε να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στην παραλία: «Το σκέφτηκα αλλά αυτό θέλει μια πολύ βαριά και δύσκολη διαχείριση που δεν είναι δυνατόν να γίνει. Αν είχαμε 2-3 νέες παραλίες θα ήταν αλλιώς. Έχουμε μόνο μία, η Θεσσαλονίκη είναι μια μοναδική περιοχή και στην παραλία ξεκουραζόμαστε και απολαμβάνουμε τη θέα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε γιατί ο εχθρός είναι αόρατος. Η παραλία έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το μεγαλύτερο είναι ο ανοιχτός ορίζοντας. Και η Βαρκελώνη έχει πολύ ωραία παραλία αλλά η θέα διακόπτεται από κτίρια. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και θα επανέλθουμε όλοι δριμύτεροι στη νέα παραλία»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.