Νίκη του Κεραυνού Αγ. Παύλου επί της ΕΑ Καρατάσου (δηλώσεις)

Metrosport Team24 Απριλίου 2024


Ο Κεραυνός Αγ. Παύλου νίκησε με ανατροπή στο σκορ την ΕΑ Καρατάσου και πλέον θα παίξει την τελευταία αγωνιστική στον Σταυρό με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Ο προπονητής του Ηλίας Γαλανόπουλος στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτε. Εμείς θέλαμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα αλλά παρόλα αυτά η ικανότητα και η ποιότητα των παικτών της ομάδας μας έδωσε στη νίκη στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντικό ακόμη και όταν είσαι σε κακή μέρα να κερδίζεις. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν. Εμεινε ένα βήμα ακόμη για τον τίτλο». Νίκος Κιοσσές: «Οι αντίπαλοι μπήκαν πολύ δυνατά με σκοπό να πιέσουν παρόλο που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ετσι δεχτήκαμε γρήγορα γκολ, αλλά καταφέραμε να ανακάμψουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας την ανατροπή. Δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει μέταλλο».

  Τσίτσελας Στέφανος: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα. Καταφέραμε στο τέλος δόξα τω Θεώ να πετύχουμε το νικητήριο γκολ. Πάμε για τον τελευταίο τελικό στον Σταυρό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Σχετικά με τα δύο γκολ που πέτυχα στο πρώτο γκολ (πέναλτι) έκανα προσποίηση στον τερματοφύλακα ότι θα σουτάρω στη μια πλευρά και σούταρα στην άλλη. Για το δεύτερο προήλθε από στημένη φάση. Ξέρασε η μπάλα στην περιοχή και με δύναμη την έστειλα στα δίχτυα». 

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της ΕΑ Καρατάσου Δημήτρης Βλασακίδης είπε: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έδειξε μεγάλη θέληση, μας πίεσε και κατάφερε να κάνει το νικητήριο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, καθώς και στην ομάδα του Αγίου Παύλου για την άνοδο». Ο Παπαδόπουλος Αντώνης είπε: Καλά τα πήγε η ομάδα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε ελπίζοντας σε μια καλύτερη χρονιά νέα χρονιά». Ε. Λίλα: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δίκαια νίκησαν οι αντίπαλοι. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τη χρονιά μας. Ελπίζουμε να παραμείνουν όλοι οι παίκτες έτσι ώστε του χρόνου να κάνουμε μια προσπάθεια για να ανεβούμε κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.