Νίκη του Ελλήσποντου Κριθιάς επί της Δάφνης Ευαγγελισμού (δηλώσεις)

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Ο Ελλήσποντος Κριθιάς νίκησε στον Ευαγγελισμό την Δάφνη και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση.

Μετά τον αγώνα ο Παν. Αντωνόπουλος από πλευράς Κριθιάς στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι θέλαμε τη νίκη. Σκοπός μας είναι οι νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε τη Δάφνη για τη φιλοξενία. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος». 

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Χατζηλασκαράκης τόνισε: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη. Δυνατή ήταν η αντίπαλη ομάδα. Της εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο Θωμάς Πράπας από πλευράς Ευαγγελισμού είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και με κόντρα αντεπιθέσεις η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε με 0-2. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μειώσαμε πριν λήξει το ημίχρονο και ισοφαρίσουμε στο δεύτερο. Πλέον όποιος θα πετύχαινε το τρίτο γκολ θα νικούσε κάτι που πέτυχε ο Ελλήσποντος. Ως σύνολο ο Ελλήσποντος είναι καλύτερος. Στα παιχνίδια που μένουν θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη». 

Ο Παντελής Κοκκώνης επισήμανε: Θέλαμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Ασκό

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.