Νίκη τίτλου η Μπάγερν, φωνάζει η Ντόρτμουντ

Metrosport Team26 Μαΐου 2020

Αγκαλιά με το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας της βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

Οι «Βαυαροί» νίκησαν με 0-1 την Ντόρτμουντ μέσα στο «Signal Iduna Park» στο «Klassiker» της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι αποσπάστηκαν 7 βαθμούς από τους αντιπάλους τους, 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Χάνσι Φλικ πέτυχε στο 43ο λεπτό ο Τζόσουα Κίμιχ που κρέμασε τον Μπίρκι με μία υπέροχη σε εκτέλεση λόμπα.

Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία του Τομπάιας Στίλερ, που έχει παρουσία και σε αγώνες της Super League 1, με πιο πρόσφατο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 στις 23 Φεβρουαρίου.

Στο 57ο λεπτό του αγώνα, ο Χάαλαντ σούταρε εντός περιοχής και η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ζερόμ Μπόατενγκ. Όμως το VAR δεν υπέδειξε κάτι στον διεθνή Γερμανό ρέφερι που δεν πήγε να ελέγξει τη φάση οπότε δεν καταλογίστηκε το πέναλτι που θα έδινε την ευκαιρία στους Βεστφαλούς να ισοφαρίσουν.

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Φαβρ): Μπούρκι, Πίστσεκ (80' Γκέτσε), Χούμελς, Ακάντζι, Ασράφ Χακίμι, Γκερέιρο, Ντιλέινι (46' Τζαν), Νταχούντ, Μπραντ (46' Σάντσο), Αζάρ, Χάαλαντ (72' Ρέινα).

Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.