Νίκη της ΑΕ Χαριλάου επί της ΑΕ Κρήνης (δηλώσεις)

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Η ΑΕ Χαριλάου νίκησε την ΑΕ Κρήνης και βρέθηκε ένα βαθμό πίσω της.

Ο προπονητής της ΑΕ Χαριλάου Στράτος Κοπέλης μετά τον αγώνα είπε: «Ηταν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Εμείς μαζί με την ΑΕ Κρήνης πιστεύω θα μπούμε στα πλέι οφ. 

Από μια αδράνεια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι. Την Κυριακή μας περιμένει ένα ντέρμπι στη Ν. Ραιδεστό με τον Αστέρα. 

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπούμε στα πλέι οφ. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα». Ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισαν: Νίκος Παπαγιάννης: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έβγαλαν πάθος. Εμείς θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ το ανατρέψαμε και πήραμε τους βαθμούς. Πιστεύω θα μπούμε στα πλέι οφ όπου θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται». 

Ο Ηρακλής Δουλγεράκης τόνισε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Η τύχη ήταν μαζί μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος με στόχο τα πλέι οφ και την άνοδο. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο μας». 

Ο Στέργιος Παλάζης είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Προηγήθηκαν οι αντίπαλοι σε μια στιγμή αδράνειας. Βγάλαμε ψυχή. Ο αντίπαλος μας ήταν δυνατός. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ και η άνοδος».

 Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της ΑΕ Κρήνης Γ. Παπαδόπουλος είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν μια καλή θέση στα πλέι οφ. 

Από δύο λάθος αποφάσεις του διαιτητή κρίθηκε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Συγνώμη για την συμπεριφορά μου. Θα πάμε πιο δυνατοί στα πλέι οφ. Ο στόχος μας παραμένει η άνοδος».

 Ο Κυριάκος Τερβισιάδης έκανε και αυτός παράπονα για τη διαιτησία και ακόμη είπε: Ισάξιες ήταν οι ομάδες. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.